Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
E-mail adressen worden niet gepubliceerd.
13 berichten.
Marco Marco uit Delft schreef op 16 februari 2023 om 16:15
Ik heb hier een Mercedes E200 gekocht en ben zeer tevreden. De auto was in de staat zoals beschreven en heb direct een goede deal gesloten. De gasveren voor de achterklep die defect bleken zijn zelfs kosteloos door Erik nagestuurd. Kortom, goed service.
Rob Izaksson Rob Izaksson uit Den Helder schreef op 1 maart 2022 om 10:10
Ik heb een BMW uit 2003 aangeschaft. Een 5 20i. Mooie auto. Alleen de velgen en banden waren niet naar mijn smaak. Alles prima opgelost met een paar originele , mooie, velgen die ik graag wilde. Prettig rustig en onderlegd persoon. Leuk zaken doen!
Beheerdersantwoord:
Hoi Rob, dank voor het prettig zaken doen en heel veel plezier met de mooie E39!
Bert ten hof Bert ten hof uit Wolvega schreef op 10 december 2021 om 22:48
Vertrouwd adres. Al de derde BMW die we daar hebben gekocht. Ook het onderhoud laten we bij Erik doen. Weten we dat het goed komt. Dus een aanrader.
Mark & Fanny Mark & Fanny uit Zaandijk schreef op 6 augustus 2021 om 17:09
Dinsdag 3 Augustus 2021 zijn we bij Erik komen kijken voor een SLK200 kompressor die door hem op marktplaats aangeboden werd. We waren al even aan het rond kijken voor dit model, maar bij eerder bezoek bij een andere persoon, flink teleur gesteld in de staat van die auto. Eerst via de chat even contact met Erik gehad. Hierop gaf hij al snel goede complete en eerlijke antwoorden op vragen die ik stelde. De auto uit 2005 zou in zeer goede staat zijn, hij duidde gelijk op een paar kleine plekjes op de auto. Eenmaal bij hem aangekomen (best een stukje rijden, zo’n 1,5uur), had hij niets teveel gezegd. De auto was inderdaad in top conditie en de plekjes te verwaarlozen. Erik nam alle tijd voor ons en het was een zeer prettig bezoek. Na een fijne proefrit de auto meteen meegenomen. Nu net een paar dagen in ons bezit en hij voelt technisch helemaal ok. Heb er alle vertrouwen in dat we nog vele fijne kilometers met deze geweldige auto gaan maken. Erik bedankt 👍
Beheerdersantwoord:
Mark en Fanny, dank voor deze reactie! Ik vond het ook prettig zakendoen met jullie en hoop dat jullie nog lang zullen genieten van de fraaie SLK. Dank voor het vertrouwen en wellicht tot een volgende keer!
Diederik Sanders Diederik Sanders uit Grote Brogel - België schreef op 26 juli 2019 om 10:52
Afgelopen weekend na een zoektocht van een 3-tal jaar een perfecte BMW E30 gevonden bij German Classics. Ik ben al mijn hele leven autoliefhebber, en daardoor ook al vaak op teleurstellingen gestuit. Dit bezoek in Friesland (vanuit België) was echter een uitzondering. Ik ben blij dat ik Erik heb mogen leren kennen. Vooraf alles eerlijk toegelicht en de auto was precies zoals besproken. Hij neemt alle tijd voor je, is zeer toegankelijk (na afspraak zelfs bezoek op zondag mogelijk) en heeft zeer veel kennis ter zake. Ook de afhandeling perfect verlopen en zelfs na afloop nog alle mogelijkheden om je bij te staan met raad en daad. Dit bedrijf is een referentie in de youngtimerscene, en Erik Schulp is een man waar de liefhebberswereld nood (en baad!) aan heeft! Veel succes nog in de toekomst en nogmaals hartelijk dank voor alles! Groetjes en tot snel, Diederik
Nico Nico uit Heeze-Leende schreef op 4 december 2017 om 13:16
Was al even op zoek naar een W124 van voor 1987 met alle of nagenoeg alle opties. Bij Eric vond ik wat ik zocht. Hele nette wagen waar op enkel gebruikssporen na (is ja ook bijna 33 jr oud) niets mis mee is. Eric is een vriendelijke verkoper, neemt de tijd en heeft de wagen in perfekte staat overhandigt aan mij. Bedankt voor alles Eric en succes met de zaken. Mvg Nico
Beheerdersantwoord:
Bedankt Nico, het was plezierig zaken met je doen. Heel veel plezier met de mooie 300E!
Sjaak Sjaak schreef op 5 november 2016 om 21:41
Ik heb bij Erik een Mercedes 300TD aangeschaft. De rust en flexibiliteit waarmee de afspraken en onderhandelingen zijn verlopen waren zeer prettig. Met de Benz was/is niets mis. Zelden heb ik zoveel reacties gehad op een auto als deze. Erik heeft keurig aangegeven wat de plussen en minnen waren bij de auto. German Classics is een betrouwbaar adres waarbij de afspraken nagekomen worden.
Beheerdersantwoord:
Bedankt Sjaak, nog heel veel plezier met de 300TD gewenst!
Martijn Martijn uit Groningen schreef op 1 november 2016 om 00:27
Erik heeft niet alleen oog voor inkoop van goede auto's met een klinkende historie maar is ook zeer deskundig waar het gaat om onderhoud aan deze liefhebbersauto's. Voor mij heeft hij naar tevredenheid de import van een youngtimer verzorgd. Ook heeft Erik inmiddels al veelvuldig onderhoud en reparaties aan mijn auto's verricht. De reparatie van een olielekkage aan de versnellingsbak van mijn Bmw 7 serie was daarbij wel de meest uitdagende klus, maar die is perfect gelukt. Mocht zijn expertise niet ver genoeg reiken, dan schakelt hij andere experts in uit zijn netwerk. Dat werkt perfect. Ik ben blij dat ik zo'n betrouwbaar adres voor de verzorging van mijn youngtimer in de buurt heb.
Jeroen Mulder Jeroen Mulder uit Leiden schreef op 5 juni 2016 om 23:00
Via via ben ik in contact gekomen met Erik. Ik was op zoek naar een youngtimer, maar had weinig verstand van zaken. Erik heeft alle vragen die ik per mail naar hem stuurde uitvoerig beantwoord. Daarnaast heeft hij mij zeer vakkundig van advies voorzien, heeft hij meegedacht en meegezocht en was hij telkens bereid zijn oordeel te geven over de (vele) auto's die ik hem mailde. Het was voor mij erg prettig een kenner op de achtergrond te hebben, die meedacht en meekeek. Graag had ik mijn auto bij Erik aangeschaft vanwege bovenstaande. Echter, ik kwam mijn droomauto tegen bij een andere partij. Erik is dan enkel enthousiast dat ik mijn auto gevonden heb en van teleurstelling, laat staan verwijten, over dat ik geen zaken met hem gedaan heb is geen enkele sprake. Wauw, hier word ik blij van! Dankjewel Erik, superfijn dat je mij zo goed en professioneel geholpen hebt! Hartelijke groet, Jeroen
Beheerdersantwoord:
Bedankt Jeroen voor de positieve feedback! Uiteraard had ik je graag zelf een mooie youngtimer geleverd maar ik ben blij dat ik je een beetje heb kunnen helpen bij de zoektocht naar jouw droomauto. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe aanwinst! Kom gerust eens langs als je in de buurt bent. Groet, Erik
Bert Bert uit Amsterdam schreef op 15 december 2015 om 22:37
In december 2015 kocht ik bij Erik van German Classics een BMW 523 uit 1997. Hij had de auto zelf opgespoord en hem te koop aangeboden, omdat hij prima voldeed aan de zeer specifieke voorwaarden voor een Youngtimer: de auto had slechts een eigenaar gekend en voor een auto met deze leeftijd, zeer weinig kilometers gereden. Ik trof de auto uit zijn beschrijving en van de foto's op het internet, precies zo aan in zijn showroom als ik had gehoopt. Voor een zeer aangename prijs inclusief een door hem verzorgde APK, een grote beurt en inschrijving van het kenteken besloot ik de nieuwe eigenaar van de BMW te worden. Ik ben er erg blij mee. De service van Erik heeft mij, na enkele minder goede ervaring in mijn zoektocht naar een tweede hands auto, zeer aangenaam verrast. Ik kan hem en zijn oog voor auto's dan ook bij iedereen aanbevelen.
Beheerdersantwoord:
Dank voor de positieve woorden, Bert! Ik vond het prettig zaken met je te doen en hoop dat je nog lang plezier mag beleven aan deze prachtige 523i. Hartelijk dank voor het vertrouwen!
k van der veen k van der veen uit Ens schreef op 17 april 2015 om 13:17
Een eerlijke verkoper, wijst je netjes op kleine deukjes noem maar op. Qua inruil ook zeer tevreden en rij nu met heel plezier rond in de BMW 7 serie! Ook na verkoop kan je op hem rekenen waar anderen het afweten stopt het hier zeer zeker niet. Je merkt ook duidelijk de passie voor BMW's en laat ook vol trots zien welke auto's hij verkoopt. Al met al heel tevreden.
Frank Berkvens Frank Berkvens uit Asten schreef op 5 november 2013 om 14:16
Erik is een eerlijke man die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en zorgt voor een goed stukje service ook na de aanschaf van een auto. Ik ben zeer tevreden en ben er van overtuigd dat ik niet de laatste zal zijn! Groeten uit Brabant!
jdeb jdeb uit Sint Jacobiparochie schreef op 24 maart 2013 om 12:17
Prima vakmanschap bij German Classics. Bedankt voor de goede service. J de Boer.